Категории

.

Категории

.

Безплатна доставка на 10 броя 6203 6203RS 6203-2RS 17x40x12 бразда сачмен лагер однорядный двоен фланец с гумени тюлени

Безплатна доставка на 10 броя 6203 6203RS 6203-2RS 17x40x12 бразда сачмен лагер однорядный двоен фланец с гумени тюлени

BGN 23.20

Сума
Налично за поръчка

Ние отследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Ако сте платили с кредитна или дебитна карта, връщане на пари ще бъде изпратен в банката-издател на картата. Моля, уверете се, че вашият адрес в условном депонировании съвпада с вашия адрес за доставка, преди да се плати.Безплатна доставка на 10 броя 6203 6203 RS 6203-2 RS 17x40x12 бразда сачмен лагер однорядный двоен фланец с гумени тюлени
Модел : 6203 RS
Размер : 17 * 40 * 12mm
Ние предлагаме на едро и продажба на лагери, с много добра цена, моля, свържете се с нас по всяко време, ако ви е необходимо , ние можем да осигурим много евтина цена за доставка !
Доставка 1. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и купувачът трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и Си идент. ние не носим отговорност за всяко забавяне във времето за доставка, включително, но не само митническа проверка на пощенски пратки, стачка, непреодолима сила мажорными обстоятелства и т. Освен това, моля, свържете се с нас за този проблем възможно най-скоро. Ако има някакви щети, липсващи елементи или грешно количество, моля, не се подпише с него и не искайте пощата или на компания за доставка за издаване на някаква относителна сертификация за получаване на обезщетение. Моля, свържете се с банката-издател на карта с въпроси за това, когато кредитът ще бъде кредитиран в сметката ви. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация. № на поръчката. Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Обратната връзка е много важна. Ние Ви молим да се свържете директно с нас преди да ни дадете неутрална или негавитскую обратна връзка, за да можем да изпълним вашето удовлетворение.когато пратката достига до Вас, моля, проверете дали всички детайли и количеството на стоките вътре, преди да подпишете.

Повече информация

Номер На Модела:
6203 РС
Материал:
Стомана
Капацитетът На Въртящия Момент:
Няма
Структура:
Няма
Покритие:
Стомана

Най-добри оферти в категория