Категории

.

Категории

.

2 бр. / лот папка за документи A4 clip board plate клип file writing pad Paper clip report cover suspension folder офис консумативи

2 бр. / лот папка за документи A4 clip board plate клип file writing pad Paper clip report cover suspension folder офис консумативи

BGN 29.00 BGN 41.04

Сума
Налично за поръчка

Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Ние ще ви изпратим данни в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние не разгружаем срокове за доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на потребителски почистване в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.

Повече информация

Материал:
Пластмаса
Номер На Модела:
CY8360-CY8361
Размер:
32*23.5cm
Тип:
Файл Клип
Форма:
Папка
Дебелина на:
180C

Най-добри оферти в категория