Категории

.

Категории

.

Ръчно изработени латунная статуя на Буда бронзови орнаменти на стари тибетски будистки статуи Шакья Мани

Ръчно изработени латунная статуя на Буда бронзови орнаменти на стари тибетски будистки статуи Шакья Мани

BGN 159.82

Сума
Налично за поръчка

Вашият положителен отзив 5-звезден рейтинг ще бъдат оценени нас по достойнство. Обслужване на клиенти : моля, не се колебайте да ми каже, че имате, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Ние ще направим всичко възможно, за да ви служи. В други страни, обикновено се изисква да се доставят 20-35 работни дни. У нас има свои магазини в Китай. В тялото на скулптурата са отразени благородни и ловките умения. Така че ако направите залог на проекта и да платите. сега в моя магазин се продават, колкото повече, толкова по-евтино!!добре дошли, за да се направи на едро за продажба!!
. Ние ще го доставим възможно най-скоро. Той е изискан стил и уникален стил. Ние ще отидем в Хонг конг въздушна пратката или по електронна поща за вас. Сигналната връзка ние ще се радваме да чуем от вас всякакви предложения, въпроси и / или проблеми. Големи съкровища на изкуството! Това е много вкусно занаят.
добре дошли в моя магазин
> Ръчна работа латунная статуя на Буда бронзови орнаменти на стари тибетски будистки статуи Шакья Мани
Всички стоки, които се намират в промоции моя магазин и нашата цел-да се върне в нашите магазини или да ни препоръчате на Вас!!! Ние продаваме всички предмети в оригиналната статия. Ето, това е избор на продукти, имаме си хора, да се събират тези неща. Доставка и прехвърлянето след получаване на плащането ще се доставят стоки в рамките на 1-2 дни. Кораб на Съединените американски Щати 7-15 дни. Надявам се, че ако се справи с някакви проблеми, моля не се колебайте да ни информира за това, преди да оставят никакви коментари! Надяваме се, че ще бъде в състояние да изпълним поръчката си на 100% . Wnow в моя магазин се продават,колкото повече, толкова по-евтино!!добре дошли направи на едро!! e събиране на своите лични колектори. Обратна връзка : ние се опитваме да направим всичко възможно, за да направите всичко перфектно. Ако те ви харесва, моля, отделете време, за да ни даде положителна оценка.

Повече информация

Стил:
Народно Творчество
търговска марка:
МЯО ЯН ГОНГ И
Тема:
Талисман
Материал:
Мед

Най-добри оферти в категория