Категории

.

Категории

.

SZAICHGSI USB 3.1 Type C адаптер към 3,5 мм слушалки кабел за слушалки Аудио адаптер AUX конвертор кабел за всички устройства тип C 500бр.

SZAICHGSI USB 3.1 Type C адаптер към 3,5 мм слушалки кабел за слушалки Аудио адаптер AUX конвертор кабел за всички устройства

BGN 448.98

Сума
Налично за поръчка

Искане за връщане или замяна е достъпно само за заявки в рамките на 1 седмица след получаване на пратката и връщане на артикула при същото условие като полученото 3. Бяла фабрична информация, както е посочено по-долу за справка, ако имате нужда от друго количество за този продукт или повече други продукти, моля, моля, свържете се с нас, за да проверите всички подробности, много благодаря : 1) Доставка : Обикновено ще обработим вашата поръчка в рамките на 24-72 часа, но не можем да гарантираме времето за доставка поради различни потребителски закони и международен пощенски трафик.Висококачествен USB 3. Донанд # 39t оставя отрицателна обратна връзка, без да ни помолите за помощ. Върнатите артикули ще бъдат тествани и замяна ще бъде изпратена на купувача незабавно, когато бъде открита дефектна. В случай, че не е налице подходящ заместител, ще бъде извършено възстановяване. Предоставяме 1 ГОДИНА гаранция. Купувачът носи отговорност за допълнителни транспортни разходи за артикули, които са върнати отказани и / или невъзможни за доставка. И ако имате нужда от бързата доставка, моля, свържете се с нашето обслужване на клиенти, за да получите помощ. Ако артикулът се окаже неизправен, артикулът ще бъде върнат на купувача за сметка на купувача. Всички върнати артикули трябва да съдържат всички оригинални опаковъчни материали. Вносните мита, данъци и такси не са включени в цената на артикула или таксите за доставка. Стремим се да отговорим на всички съобщения възможно най-бързо. Моля, свържете се с нас, за да поискате разрешение за връщане. Ние също така предоставяме ускорена услуга за международни поръчки.1 Type-C до 3,5 мм аудио говорител микрофон женски адаптер за Oneplus 3 за Macbook Huawei P9 Plus Характеристика на калъфа : USB 3. Този адаптер ви помага да свържете 3,5-милиметровите слушалки към вашите Type-C устройства, които нямат жак за слушалки.

Повече информация

Пол:
Мъж-Жена
Съединител B:
жак
Външен диаметър:
3,5 мм
Характеристика:
Няма
Име на марката:
szaichgsi
Приложение:
Мултимедия
Съединител A:
TYPE-C
Номер на модела:
aux кабел
Тип:
AUX кабели
Екраниране:
неекранирано
Пакет:
не
Опаковка:
кутия

Най-добри оферти в категория