Категории

.

Категории

.

LEEPEE Автомобилна инфрачервена нощна камера за камион за реверсиране Камера за заден ход Поддръжка на монитор с висока разделителна способност Шина LED камера за зад?

LEEPEE Автомобилна инфрачервена нощна камера за камион за реверсиране Камера за заден ход Поддръжка на монитор с висока разделителна

BGN 26.00 BGN 33.68

Сума
Налично за поръчка

ДОСТАВКА ПО СВЕТА. Ще Ви върнем ПЪЛНАТА ПЕЧАЛБА, СУМА ОФЕРТА, при получаване на артикула в първоначалното му състояние и опаковане с включени всички компоненти и аксесоари, СЛЕД И ДВАТА Купувач и Продавач анулират транзакцията от . Вие се съгласявате с всички горепосочени правила при поръчка на ! Ние поддържаме високи стандарти за високи постижения и се стремим към удовлетворение на клиентите! Обратната връзка е много важна. Ако този артикул е във ваше притежание повече от 7 дни, той се счита за използван и НЯМА ДА ВИ ИЗДАДЕ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА. RCA конектор Синхронна система : Международна работа по синхронизация Температура : - 20 ° C ~ + 60 ° C Изискване за захранване : DC 12-24 V Фокусно разстояние : 30 мм до безкрайно Тегло : Прибл. Транзитното време може да варира, особено по време на празничния сезон. 12 месеца Ограничена гаранция на производителя за дефектни артикули (с изключение на артикули, повредени и / или неправилно използвани след получаване). Имате 7 дни, за да се свържете с нас и 30 дни, за да го върнете от датата на получаването му. Нашата цел е удовлетвореността на клиентите! 7. Искаме да се свържете с нас незабавно, ПРЕДИ да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да отговорим задоволително на вашите притеснения. Ще проследим пратката и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Всички върнати артикули ТРЯБВА ДА БЪДАТ в оригиналната опаковка и ТРЯБВА ДА НИ ПРЕДОСТАВИТЕ номера за проследяване на доставката, конкретната причина за връщането и вашата по 3. Изпращаме само до потвърдени адреси за поръчки. Поради състоянието на запасите и разликите във времето, ние ще изберем да изпратим вашия артикул от първия ни наличен склад за бърза доставка. ВРЕМЕТО ЗА ТРАНЗИТ НА УСЛУГА се предоставя от превозвача и изключва почивните и празничните дни. 300g водоустойчив : IP67 Включен пакет : 1 x 18 LED камера за заден ход 1.

Повече информация

Име на марката:
LEEPEE
Произход:
CN (Произход)
Водеща линия:
Да
Тип на материала:
Абс
Материал на лещата:
Пластмаса + стъкло
Тел или безжичен:
Тел
Тип аларма:
АКСЕСОАРИ
Материал на черупката:
НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА
Име на модела:
24184

Най-добри оферти в категория