Категории

.

Категории

.

Manor Dream painting PYS46 плакат от платно от плат плакат по поръчка за декорация на стая декор на дома (налична рамка)

Manor Dream painting PYS46 плакат от платно от плат плакат по поръчка за декорация на стая декор на дома (налична рамка)

BGN 12.00 BGN 19.84

Сума
Налично за поръчка

Доставка Ако изберете стандартна доставка (като Epacket), това е така. Относно персонализиран плакат Ако искате да отпечатате свои снимки, моля свържете се с нас и ни изпратете свои снимки. Материалът на нашите плакати е Плат, с фина текстура и гладка повърхност. Ако размерът на рамката, от който се нуждаете, не е такъв, какъвто е посочен напред, моля, свържете се с нас преди плащане. Плащане Всички плащания, извършени на, се обработват чрез заплащане. Освен да изберете снимки, можете да изберете и любимия си размер. След получаване на вашите снимки, ние ще ви изпратим специална връзка, след което можете да закупите. Ако изберете експресна доставка (като DHL), трябва да платите за доставка. Темите на нашите плакати включват анимация, декори, спорт, фигура, филми (телевизионна игра), игра, животни и др. Рамките са с фиксирани размери (30cmx45cm, 50cmx75cm, 60cmx90cm, 30cmx30cm, 50cmx50cm, 60cmx60cm). Той е много тънък, не е водоустойчив, но може да се запази дълго време. Ние също така предлагаме няколко парчета платно комбинация плакат (като 5 парчета комбинация, 3 парчета комбинация и т. Поради голямото разстояние за разпространение, ако плакатът е изпратен след сглобяване на рамката, плакатът е много лесен за повреда по пътя.Добре дошли в Pipeng Store! Описание Нашият магазин е специализиран във всички видове изискани плакати за декорация на декора на стаи за декориране на стени. Снимките могат да бъдат във всякакъв формат, JPG по-добре. Поради разликата в екрана и настройката на камерата, истинският плакат може да изглежда малко по-различно от това, което виждате на екрана. Donand # 39t се притеснявайте, ние ще предоставим инструкциите и не е трудно да сглобите рамката. Пожелавам ви успех всеки ден!. Условия за продажба Относно дървената рамка Налични са безвредни дървени рамки, можете да изберете плакати с рамка или не. Така че трябва да сглобите рамката сами (Framed DIY).

Повече информация

Име на марката:
XMHMJ DECOR
Тип:
ПЛАКАТ
Теми:
Анимация
Режим на рамка:
Без рамка
Материал:
Плат от плат
Стил:
Модерен
Рамка:
Не
Среден:
Акрил
Основа за поддръжка:
Платно
Форма:
Плоска
Техника:
Боядисване със спрей
Номер на модела:
НЕ
Форма:
Хоризонтален правоъгълник
Оригинал:
Не

Най-добри оферти в категория