Категории

.

Категории

.

Комплект свредла с диамантено триене 20 броя за стъкло, плочки, бижута, инструменти за отстраняване на екстрактори Комплект триони за дупки Комплект за стъкло, порц?

Комплект свредла с диамантено триене 20 броя за стъкло, плочки, бижута, инструменти за отстраняване на екстрактори Комплект

BGN 18.00 BGN 22.14

Сума
Налично за поръчка

ЗАБЕЛЕЖКА : При рязане на твърди материали е важно да се гарантира, че фрезата се поддържа хладна, за да се избегне появата на пробит материал и преждевременното износване на фрезата. Подходящ за пробиване на стъкло, бутилки за плочки, блокове, буркани, керамични керамични плочки c, Slate Mable, Granite Light Stone и др. Добре подходящ за : литиева бормашина, бормашина за променлив ток, перфоратор за перфоратор, бормашина и др. Забележки : 1 : Моля, не за употреба върху бетон или за дълбочини над около 1/2 инча (12,7 мм) . Свредла Само горното съдържание на пакета, други продукти не са включени. ХУБАВ ДИЗАЙН - Централните пилотни отвори и страничните отвори спомагат за лесното отстраняване на отпадъчния материал Използвайки лазерно маркиране, името и размерът са по-ясни и красиво и повърхностно никелирано покритие, удължава експлоатационния живот, подобрява устойчивостта на корозия на повърхността.тяло 20 броя Комплект свредла за диамантени ножовки За стъкло, плочки, бижута, инструменти за отстраняване на екстрактори Комплект триони за дупки За стъкло, порце РАЗМЕР : m, 4mm, 5mm, 6mm, 7mm, 8mm, 9mm, 10mm, 12mm, 14mm, 16mm, 18mm, 22mm, 25mm, 30mm , 35 мм, 40 мм, 45 мм, 50 мм 20 размера, за да отговорят на вашите различни нужди. Дълбочина на рязане : 1/2 инча (12,7 мм). Не забравяйте да добавите вода по време на процеса на пробиване, за да предпазите долото и материалите от изгаряне. Стартирайте бавно отвор под ъгъл от 45 ° 3. за използване в пробивна дупка върху стъкло, мрамор, плочки или гранит Ще работи с всички електрически бормашини и ударни бормашини Не е подходящ за закалено стъкло и бетон. Когато сондажът трябва да добавя вода за охлаждане и смазване, което може да удължи живота на комплекта свредла. Как да пробивате правилно? 1. Разрешената грешка при измерване е +/- 1-3cm. необходим за смазване при пробиване, което може да удължи живота на комплекта свредла. Съдържание на опаковката : 20 бр.

Повече информация

Име на марката:
retemporel
Консумативи за домашна употреба:
Дървообработване
Сертифициране:
НЯМА
Тип:
Централна бормашина
Произход:
CN (Произход)
дължина:
Друго..Употреба
Номер на модела:
свредло
is_customized:
Да
Материал:
високоскоростна стомана

Най-добри оферти в категория