Категории

.

Категории

.

5 бр. Интерактивен комплект играчки за котки за симулация Симулация на рибка с форма на кукла Дъвчене за домашни любимци Възглавница от естествен материал Коте кот?

5 бр. Интерактивен комплект играчки за котки за симулация Симулация на рибка с форма на кукла Дъвчене за домашни любимци Възглавница

BGN 11.00 BGN 14.88

Сума
Налично за поръчка

Възглавница Естествен материал Котешко коте Материал : Изработен от плюшен плат, пълнен с pp памук и коча билка. Меки, пухкави и идеално оразмерени за хапане и носене. Мек и удобен, нетоксичен и безопасен. Останалите котки, можете да използвате татарски орлови нокти и лимонена трева, за да опитате. Цвят : цветни снимки Материал : памук + котешка мярка Размер : 20 см : 5 * Играчки за котешка риба (1 * червен шаран, 1 * сьомга, 1 * saury, 1 * червена скална риба, 1 * arowana) Само горното съдържание на пакета, други продукти не са включени. Само 50% -70% от котките са се чувствали. Ако няма интерес, Препоръчително е да нанесете малко котешка пудра върху играчката. Силният ароматен аромат стимулира вашите котки да хапят, дъвчат и ритат. Вашите домашни любимци ще полудеят от тези играчки за коча, вие и вашите котки ще получите много радост. Концентрация на аромат Всяко коте не е със същата чувствителност към миризмата на коча билка. коча билка вътре, без химикали и пестициди. Под 8-месечно коте не харесва коча билка. Размер : Всяка дължина 20 см (7,8 инча). Ярки цветове : Използвайки процеса на 3 D печат, ясен и реалистичен дизайн на формата на риба. причиняват цвета на предмета на снимката малко по-различен от истинския. Емоции на котките Настроението на котките е ключов момент, моля, погрижете се много за вашите котки / домашни любимци. Нашите играчки за котки ще дадат на родителите на домашни любимци най-доброто от всички светове : иновативни продукти, стилен дизайн, екологична отговорност и изключителна стойност с разнообразие от играчки, за да отговорят на нуждата на котката от игра, надраскване, уелнес, почивка и забавление! са оформени като рибите и са леки и с перфектни размери за прилеп и носене. Познание за котки и котешки мечета Специални видове котешки котки са привлекателни за котките, но не и от котенцата имат силна благосклонност към котешките мечки.

Повече информация

Тип играчки:
Мишки и играчки за животни
Произход:
CN (Произход)

Най-добри оферти в категория