Категории

.

Категории

.

Бананови щепсели 6 двойки / 12 бр., Двойно винтови позлатени щепсели o Съединители за жак, Тел за банани Конектори за банан (сребърен)

Бананови щепсели 6 двойки / 12 бр., Двойно винтови позлатени щепсели o Съединители за жак, Тел за банани Конектори за банан

BGN 15.00 BGN 22.03

Сума
Налично за поръчка

Тези такси са отговорност на купувача. За първи път решавате! Време на експедиция : Всички продукти, които можем да изпратим в рамките на 5 ~ 8 делничен ден, обикновено сме според времето на поръчките на клиента за опаковане и експедиране, трябва внимателно да проверим качеството на стоките преди да изпратим, така че отделете малко време, за да обработван. Ние няма да приемем никакви артикули с миризми (парфюм. По някакви лични причини (изберете неприязън или вече не ми е необходим този продукт), купувачът ще носи отговорност за зарядното устройство за връщане.пушене и др. Води до закъснения в логистиката. Ако вашата логистична информация пристигне в местната пощенска станция : Ако местната пощенска служба не се свърже с вас, моля, свържете се с местната пощенска служба възможно най-скоро, за да получите пакета си.тяло За ​​актуализацията на номера за проследяване : Ако вашият номер за проследяване не е логистична информация, като хиляди пратки, изпратени до чужди държави , логистичните компании не са актуализирали логистична информация, моля, свържете се с нас за първи път, моля, не отваряйте директно спора. Вносните мита, данъци и такси не са включени в цената на артикула или таксите за доставка. Ако не сте доволни, когато получите артикула (неправилен, повреден, дефектен или не както е описано), моля, върнете го в рамките на 7 дни за замяна или връщане на парите. Времето за защита изтича : Когато приключим с времето за изпращане, ако периодът на защита на продукта изтече, моля, удължете периода на защита на продукта сами или се свържете с нас, моля, не отваряйте спора директно. Искрено ви каним да ни оставите положителна обратна връзка с общ подробен рейтинг за продажба (DSR) от 5 звезди.net/en (Копирано в браузъра, за да се отвори) В : Като търговия на дребно или на едро да предлагате цена на едро, ако имам много артикули? О : ако трябва да закупите много артикули едновременно, моля, първо се свържете с мен.

Повече информация

Марка Име:
Fasdga
Дължина на удължителния кабел:
Няма
Произход:
CN (Произход)
Защита от пренапрежение:
Не
Заземяване:
Незаземяване
Защита от претоварване:
Не
Сертифициране:
НЯМА
Номер на изходите:
1
Тип:
Други
WIFI:
Не
Номер на USB портове:
Няма
Единичен USB Максимален изход:
Няма

Най-добри оферти в категория