Категории

.

Категории

.

Нова / оригиналната клавиатура с подсветка за лаптоп Lenovo ThinkPad Yoga x260, FRU 00UR665

Нова / оригиналната клавиатура с подсветка за лаптоп Lenovo ThinkPad Yoga x260, FRU 00UR665

BGN 89.60

Сума
Налично за поръчка

Описание наименование на продукта : клавиатура номер# : 00 UR665 оформление : подсветка на САЩ Статус : Нов гаранция : 60 дни модел се използва в лаптоп Yoga x260. ( Моля, свържете се с нас преди да поръчате, ако не сте сигурни в съвместимостта !) Пакетът включва : 1бр клавиатурата Забележка : моля, проверете нашата снимка внимателно, защото можете да получите стоката, точно като нашата картина , и клиентът носи отговорност за поръчка на подходящи части на лаптопа.
Международен купувачът Моля, обърнете внимание :
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Доставка И Обработка На Товари
1.ние можем да превозва детайли с по целия свят.и ние сме били потънали в много страни например : Itlay,Испания,Франция,Иран и така нататък.
2. транспортът е евтин, ние можем да кораб за да ви поща Сингапур. DHL, EMS, Въздушна поща стълб на кит .
Nont : доставка на поща Сингапур е доста бавно . ако се нуждаете от доставка на бързо, ние също можем да осигурим спешна като Федерална Експрес, ДХЛ, ЕМС, обикновено 3-7дайс до най страната.Ако имате нужда от експресна доставка не е, свържете се с нас.
3.ние обикновено кораба парцел въздушна поща стълб на кит или по пощата на Сингапур. ние ще се качи на проследяване на стаята, след като пошлем навън,най държава ще пристигне един добре разположен парцел в 12-35 работни дни.
Коментари
положителна оценка е много важна за нас.
Отрицателна или неутрална обратна връзка не може да реши проблема. Аз вярвам, че общуването е най-добрият начин за решаване на проблема.

Повече информация

търговска марка:
КХИ
Номер На Модела:
60Y9511
Съвместим Марка:
Lenovo
Стандарт:
Стандарт на САЩ

Най-добри оферти в категория