Категории

.

Категории

.

Хронометър група PC3860 спортни треньори цифров професионален хронометър 3 реда 100 обиколки 1/1000 от секундата спортен дигитален брояч таймер

Хронометър група PC3860 спортни треньори цифров професионален хронометър 3 реда 100 обиколки 1/1000 от секундата спортен

BGN 39.00 BGN 55.65

Сума
Налично за поръчка


2) Ако искате да направите превоз на товари попадащи,тогава ние може да ви даде много добра цена. Това е най-добрият хронометър PE стойност на пазара, отличен евтин, здрав и популярен хронометър за основните нужди на синхронизация. Това е ниска консумация на енергия, икономията на енергия и опазването на околната среда. Ако купувачът иска да използва по-бърз начин на доставка, например EMS,
DHL и т., моля свържете се с нас за повишаване на доставка. Програма за обработка на качеството на продукцията : купувачът връща на стоки към нас и да носи отговорност за разходите за обратна доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща цената за доставка повторно.
Забележка : 1. Изработена от висококачествен материал, външната обвивка е солидна структура, така че е лесно да пляскане или почивка. Инструкции :
1) размери и тегло, които сме отбелязали в детайли опаковки, които не са действителното тегло и размер на стоката, ако ви трябва да знаете действителният размер и тегло, просто трябва да се свържете с нас.
3 изкуствени щети, купувачите поемат пълната отговорност. Да бъдат изслушани над тълпата и играчите.
3)Ако получавате пакет, но не го обичаш, тогава ние приемаме връщане към
САЩ. срок на доставка :
1) транспортирането на развитите страни е около 7-45 дни ,
2) далечни страни около 2-8 седмици (Северна Америка, Австралия ,Великобритания винаги получават стоки за около 14 дни )
3).
Изхранване.
ВРЪЩАНЕ
Ние ще проверим качеството на стоките преди превоза, ако някои непредвидени проблеми се случи, тогава се надяваме да реши проблемите с купувач чрез благоприятна в следните начини :
1. Безупречен, сериен и писклив звук държи съдията под контрола на игра. това е безплатна доставка.Do не дойде близо до високи статични обекти,като екрана, за да не се повреди хронометър 3. Ние ще достави на международната въздушна поща от Китай по пощата на Китай.
3)моля, уверете се, че сте ни дали верен, точен и подробен адрес за доставка (име, номер на телефон и адрес са необходими)
След Продажбата
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.

Повече информация

Тип:
Таймери
търговска марка:
OnnPnnQ
документ:
CE / EU
Материал:
Пластмаса
Пластмасов Вид:
PS
Номер На Модела:
PC3860
Функция:
Превключвател Таймер
Характеристика:
Еко-Содружественный
Вид На Таймера:
Цифрови Таймери
Фиксирано Време:
>24 часа
Външен вид:
Обикновен

Най-добри оферти в категория