Категории

.

Категории

.

B3-50-70 PHE е изградена с помощта на серия от тънки вълнообразни плочи от неръждаема стомана, които паяются заедно с мед или Ni.

B3-50-70 PHE е изградена с помощта на серия от тънки вълнообразни плочи от неръждаема стомана, които паяются заедно с мед

BGN 538.00 BGN 566.40

Сума
Налично за поръчка


Пластинчатый топлообменник - това е вид топлообменник, който използва метални табели за на пренос на топлина между две течности. Това е голямо предимство пред обикновените топлообменник в това, че течността са изложени на много по-голяма площ, тъй като течността се разпространяват по пластинам. Това улеснява трансфера на топлина и значително увеличава скоростта на промяна на температурата. Пластинчати топлообменници в днешно време са широко разпространени и много малки запоени версия се използва в секции топла вода милиона комбинирани котли или топлинни помпи. Висока ефективност на топлопреминаване за такъв малък физически размер увеличи разход на гореща вода за битови нужди (GVS) комбинирани котли или топлинна помпа. Малък пластинчатый топлообменник оказа голямо влияние на домашното отопление и горещо водоснабдяване. По-големи търговски версии използват подложки между плочите, докато по-малките версии обикновено паяются.

Повече информация

Тип:
Част Бойлери С Топлинна Помпа
Номер На Модела:
Б3-50-70

Най-добри оферти в категория