Категории

.

Категории

.

RAYKUBE нов безжичен 433 Mhz комплект за контрол на достъп за Безжична електрическа врата на RFID заключване на клавиатурата на дистанционното управление бутон за изход

RAYKUBE нов безжичен 433 Mhz комплект за контрол на достъп за Безжична електрическа врата на RFID заключване на клавиатурата

BGN 216.00 BGN 288.00

Сума
Налично за поръчка

Тази функция е, за да не се налага потребителят да излиза в продължение на дълго време и след промяна на функцията на батерията сигнализировал, но той все още не може да се промени. светодиод за главен замъка ще започне да мига и "пада"
5.
Индикатор лампа ④
В следващата операция или сигнал за тревога ще светне индикатор лампа
1) когато замъкът е отворен или затворен
2)при стартирането на бутона match code, за да отговарят на кода на;
3) когато напрежението на батерията е под 2,5, аларма заключване
Button бутон съвпадение код
Добавете или премахнете дистанционно управление.
Моля, обърнете внимание, че този замък трябва да бъде инсталиран във вратата.
Button бутон отключване на закрито
Когато ползите крыта, смогите да я използвате за разкриване на замъка. Това може да попречи на потребителя да не се отваря вратата, когато батерията е напълно изключена.Когато светодиод ще трепти, глас на замъка ще бъде по-слаба, тогава ще му е необходимо да се замени батерията.
2)когато главният замък и един болт на замъка са отделени, централен замък ще бъде в гръб състояние, тогава замъкът се намира в най-добрия начин за пестене на електроенергия .
Adjust регулирайте болт замъка поставете чинията
След завършване на инсталацията на главния замък и вицепрезидент на замъка, ако основният стопорный щифт не може да бъде поставена в дупка штифтовой плоча, поради височината на замъка е различно, потребителят може да се регулира на височина штифтовой плоча, която се намира с помощта на 2 винта M5 . Натиснете всеки дистанционно управление в рамките на 1 секунда, всеки централен замък ще има "капка", което означава успех код съвпадение. Начин на смяна на батерията на основния :
1. продължавайте да натискате клавиша код за съответствие 3 секунди;
4.
Button бутон за Отваряне
┻ ON функция на отворената позиция. Ред на монтаж : предна капачка, гумено одеало, е електронна печатна платка и задната част на кутията.
2) След използване на бутона за аварийно отключване на функцията за автоматично заключване е затворен.

Повече информация

Посока:
Лявата Дръжка
Режим На Охрана:
Възстановяване на паролата
Номер На Модела:
R-W50
търговска марка:
RAYKUBE

Най-добри оферти в категория