Категории

.

Категории

.

Santoni Seamless Underwear Machine SM8-TOP2 Ues O-Ring Seal K345088

Santoni Seamless Underwear Machine SM8-TOP2 Ues O-Ring Seal K345088

BGN 80.00

Сума
Налично за поръчка

Изключения не се случва! Ако вие се чувствате разочаровани стока, да ни уведомите за това в рамките на 7 дни от датата на доставка. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.
3) Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с . Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.
Santoni Seamless Underwear Machine SM8-TOP2 Ues O-Ring Seal K345088
Плащането 1) ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT.
5) Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Доставка
1) ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
6) правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка. Коментари
Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Обратната връзка е много важно ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми. Правила за връщане
1) имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. Или пък можете да изберете замени.
Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!
.
3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.
4) услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.
2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.
2) всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

Повече информация

Номер На Модела:
О Пръстен K345088

Най-добри оферти в категория