Категории

.

Категории

.

5 Бр Без Рамка Монтаж На Стена Арт Модулна Маса Живопис Камък На Земята Залез Съвременна Живопис Начало Декор Хол Платно За Печат

5 Бр Без Рамка Монтаж На Стена Арт Модулна Маса Живопис Камък На Земята Залез Съвременна Живопис Начало Декор Хол Платно За

BGN 18.00 BGN 33.58

Сума
Налично за поръчка

всички детайли, попаднали от въздуха стълб кит за въздуха на въздуха или e Packet. Ние плаща доставка за замяна обратно към вас, ако е необходима замяна. Стоката ще бъде доставена в рамките на 1-4 работни дни след получаване на потвърждение за плащане.от съображения за сигурност не ни разрешава промяна на адрес на електронна поща. Ние ще следват само вашия адрес, посочен при заплащане на доставка. 2) моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни или неутрални коментари. возвратная доставка е отговорност на купувача, ако само възстановяване не е резултат от нашите грешки (т.
Тип : Този предмет-печат върху платно, а не ръчно рисувани. Ние не носим отговорност за грешен адрес за доставка.
Политика на връщане : продавачът е отговорен за всяка загуба или увреждане, можете да получите възстановяване в рамките на 15 дни. Ние не носим отговорност за каквито и да е покупки след този 7-дневен период.
Метериал : Платно
Състояние : Нов
Качество : Най-Високо Качество.
доставка 1.Ние стоим зад нашите продукти.
началото
край
Модел и цвят : както е показано на фигурата.Благодаря ви за вашето разбиране
. потопен въздушна поща, която нормално отнема 10-27 работни дни за пристигането си. Моля, уверете се, че вашият адрес за доставка, правото. Стоките могат да бъдат върнати за обмен или пълно връщане в рамките на 7 дни от получаването на продукта.
Обратна връзка : 1) моля добросердечно излезте ни положителен резултат на въздействието ако се удовлетворяетесь с нашите продукт и обслужване. вие получавате грешен продукт).
Забележка продавач : Ако имате нужда от друг размер, моля, оставете масаж мен. политика на връщане 1. ААА+ (платно печатна живопис, а не ръчно рисувани)
Размер на 1 инч= 2,5 виж
Рамка : без рамка, не е готов да бъде обесен, преобръщане в рамките на защитен тюде. Ние ще коригираме всички грешки и ще ви даде 100% добри отговори.

Повече информация

Размер (Инчове):
10х15 10х20 10х25см, 20х30 20х40 20х50см, 30x40 30х60 30х80см, 40x60 40х80 40х100см
Стил:
Модерен
Тип калиграфия и живопис:
Живопис Върху Платно
Материал:
Платно
Среден:
Маслени
Тип:
Печат Върху Платно
Поддържаща База:
Платно
Техника:
Боядисване Със Спрей
Форма:
Комбинация на няколко изображения
Рамка:
No
Режим на рамката:
Без рамка
Продукти:
Пейзаж
Форма:
Непостоянен
Цвят:
като на снимката
Рамка:
Без рамка

Най-добри оферти в категория